PHP error [Warning]
PHP Σφάλμα [Warning]

Βράβευση αριστούχων μαθητών από την Ήπειρο

RTF PDF Εκτύπωση Email
Έχει γραφτεί από Γεώργιος Τρίχας
PHP Σφάλμα [Warning]
Δευτέρα, 25 Οκτώβριος 2010

Vravefsi Η Τράπεζα Eurobank EFG βράβευσε την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, στα Ιωάννινα, τους αριστούχους μαθητές και μαθήτριες των Νομών Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας, Πρέβεζας, Άρτας, Λευκάδας και Κέρκυρας, στο πλαίσιο του προγράμματος χορηγιών «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία».

Το πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» που καθιερώθηκε το 2003, πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες χορηγικές πρωτοβουλίες του Ομίλου της Eurobank, που έχει επιλέξει να υποστηρίζει ενεργά τους τομείς της Παιδείας, του Πολιτισμού, του Αθλητισμού και του Περιβάλλοντος. Μέσω του Προγράμματος αυτού, έχουν βραβευθεί μέχρι σήμερα περισσότεροι από 8.000 αριστούχοι, από όλη την Ελλάδα.

Κύριος σκοπός του προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» είναι η επιβράβευση της προσπάθειας των νέων για την κατάκτηση της γνώσης και η αναγνώριση των ικανών και των άξιων που αποτελούν προοπτική και εγγύηση για το μέλλον.

Στόχος της Eurobank είναι να αναδείξει μέσα από τη συμβολική επιβράβευση των καλύτερων, τη διαχρονική σημασία αξιών που εμπνέουν και συνοδεύουν τους νέους στην προσπάθεια διεκδίκησης ενός μέλλοντος με αξιώσεις και με διακριτό το στίγμα της δημιουργικότητας και της πρωτοπορίας.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, το οποίο αφορά όλους τους μαθητές και μαθήτριες της Γ' Λυκείου, η Eurobank επιβραβεύει κάθε χρόνο τους αριστούχους αποφοίτους μαθητές με τον υψηλότερο γενικό βαθμό πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σε κάθε ένα από τα 1.750 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας.

Η επιβράβευση του κάθε αριστούχου συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης, ο Πατέρας Γεράσιμος Ζαμπέλης, ο Βουλευτής Θεσπρωτίας Χρήστος Κατσούρας, ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ιωαννίνων Κωνσταντίνος Πέτσιος, ο Γενικός Γραμματέας της Νομαρχίας Λευκάδος Γεράσιμος Χαλκιάς, ο Αντινομάρχης Ιωαννίνων Γρηγόριος Βενέτης, η Νομαρχιακή Σύμβουλος Ιωαννίνων Μαρίνα Ζυγούρη - Ευαγγελίδη, η Δημοτική Σύμβουλος Ιωαννίνων Παναγιώτα Μητροκώστα, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης

Παρέστησαν επίσης ο Προϊστάμενος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου, κ. Αντρέας Δήμου, ο Κοσμήτορας Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Χρηστάκης Μπαϊκούσης, καθώς και πολλοί παράγοντες της οικονομικής και κοινωνικής ζωής του Νομού.

Πρώτος απηύθυνε χαιρετισμό ο Βουλευτής Θεσπρωτίας Χρήστος Κατσούρας ο οποίος ανέφερε ότι το Πρόγραμμα της Eurobank αποτελεί μια εκδήλωση που γεννά την ελπίδα μέσα στο γενικότερο κλίμα ανασφάλειας που έχει δημιουργήσει η οικονομική κρίση και συνεχάρη τους αριστεύσαντες για την φιλοπονία τους που τους οδήγησε σε αυτή την διάκριση.

Στην συνέχεια, το λόγο πήρε ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης, Πατέρας Γεράσιμος Ζαμπέλης ο οποίος ευχήθηκε στους βραβευθέντες να συνεχίσουν με την ίδια επιμονή την προσπάθεια και στην ακαδημαϊκή τους πορεία και εξέφρασε τις ευχαριστίες του στην Τράπεζα που συνεχίζει να στηρίζει σε περίοδο κρίσης το θεσμό της εκπαίδευσης.

Ο Αντινομάρχης Ιωαννίνων Γρηγόριος Βενέτης, συνεχάρη την Eurobank που για 8η χρονιά επιβραβεύει την προσπάθεια των μαθητών, συμβάλλοντας στο να γίνουν οι αριστεύσαντες καλύτεροι πολίτες και ευχήθηκε το παράδειγμά της να το ακολουθήσουν και άλλοι ιδιωτικοί φορείς.

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας της Νομαρχίας Λευκάδος Γεράσιμος Χαλκιάς ανέφερε ότι η βράβευση των αριστούχων διαχέει στην κοινωνία το μήνυμα ότι η προσπάθεια πρέπει να ανταμείβεται και συνεχάρη τους μαθητές για τον κόπο τους, ο οποίος τους οδήγησε σε αυτή την διάκριση.

Η Δημοτική Σύμβουλος Ιωαννίνων, Παναγιώτα Μητροκώστα, εξέφρασε την ελπίδα το παράδειγμα της Τράπεζας να βρει και άλλους μιμητές, ενώ απευθυνόμενη στους βραβευθέντες ανέφερε ότι η τοπική αυτοδιοίκηση και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων θα είναι πάντα στο πλευρό τους.

Τέλος, ο Προϊστάμενος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου, Αντρέας Δήμου ανέφερε ότι η πρωτοβουλία της Eurobank στηρίζει δημιουργικούς ανθρώπους με όραμα για το μέλλον και εξέφρασε την πεποίθηση ότι αυτά τα προτερήματα θα συμβάλλουν στη περαιτέρω επιτυχία των βραβευθέντων.

Χαιρετισμό απέστειλαν η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Ηπείρου Δήμητρα Γεωργακοπούλου - Μπάστα και ο Βουλευτής Ιωαννίνων Κωνσταντίνος Τασούλας, συγχαίροντας την Eurobank για την πρωτοβουλία της καθώς και τους αριστούχους και τις οικογένειές τους.

Παράλληλα, τιμητικές πλακέτες απενεμήθησαν στα σχολεία απ' όπου αποφοίτησε ο αριστούχος μαθητής με τον ανώτερο Γενικό Βαθμό Πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση του κάθε Νομού. Συγκεκριμένα, στο Νομό Ιωαννίνων στο 4ο Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων το οποίο βραβεύθηκε για την αριστούχο μαθήτρια Αγλαΐα Λαμπροπούλου, στο Νομό Θεσπρωτίας στο 1ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας για την Μελίνα Παππά, στο Νομό Άρτας στο 1ο Γενικό Λύκειο Άρτας για τον Γεώργιο Μαστραπά, στο νομό Πρέβεζας στο 1ο Γενικό Λύκειο Πρέβεζας για τον Θεόδωρο Κωτσαντή, στο νομό Λευκάδας στο 1ο Γενικό Λύκειο Λευκάδας για την Αθηνά Καούρα καθώς και στο νομό Κέρκυρας στο Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο "Αλκίνοος", για τον Σπυρίδωνα Τσουκαλά.

Τέλος, στην ομιλία του, ο Περιφερειακός Διευθυντής Δικτύου της Eurobank κ. Κωνσταντίνος Βλάχος τόνισε ότι «για τον όμιλο της Eurobank EFG, η Παιδεία και η εκπαιδευτική διαδικασία αποτελούν αναμφισβήτητα την ισχυρότερη αλλά και πιο ευαίσθητη βάση πάνω στην οποία μια κοινωνία στηρίζει το ίδιο της το μέλλον. Αποτελούν μείζονα εθνικό στόχο και τη σημαντικότερη εθνική επένδυση για το μέλλον της χώρας στο σύγχρονο ανοικτό και έντονα ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον όπου διεκδικούμε με αξιώσεις, ως κοινωνία και ως οικονομία, μια ισχυρή θέση. Ανταποκρινόμενη η Eurobank στις προκλήσεις της εποχής, ενθαρρύνει τη νεολαία μας να ακολουθήσει το δρόμο της μάθησης, της μόρφωσης και της προόδου. Σε μια περίοδο κατά την οποία πολλές από τις παραδοσιακές αξίες που στήριξαν την ανάπτυξη της κοινωνίας μας αρχίζουν να αμφισβητούνται, εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει να αναδεικνύονται και να επιβραβεύονται οι καλύτεροι. Αυτοί που θέτουν στόχους και επιλέγουν το δύσκολο δρόμο της επίπονης προσπάθειας για να τους κατακτήσουν».

Τα βραβεία της Τράπεζας Eurobank EFG για τους νομούς Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας, Πρέβεζας, Άρτας, Λευκάδας και Κέρκυρας έλαβαν οι εξής:

1. Αλιφιεράκης Δημήτριος από το Γενικό Λύκειο Σκριπερού

2. Βλάχος Παναγιώτης από τις Γενικές Λυκειακές Τάξεις Μουσικού Γυμνασίου Λευκάδας

3. Βραδή Ευδοκία από το 3ο Γενικό Λύκειο Κέρκυρας

4. Βρεττού Σπυριδούλα από το Γενικό Λύκειο Νυδρίου

5. Γελέκης Νικόλαος από το Γενικό Λύκειο Ανατολής Ιωαννίνων

6. Γέρος Βασίλειος από το 2ο Γενικό Λύκειο Πρέβεζας

7. Γέρου Ελένη από τις Λυκειακές Τάξεις Γυμνασίου Πωγωνιανής

8. Γεωργίου Σπυρίδων από το 2ο Γενικό Λύκειο Φιλιππιάδας

9. Γκρέπη Αικατερίνη από το 1ο Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων

10. Γκριμμότσης Κωνσταντίνος από το 2ο Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων «Γεωργίου Σταύρου»

11. Γραβιάς Δημήτριος από το 3ο Γενικό Λύκειο Άρτας

12. Δημουλή Αικατερίνη από το 4ο Γενικό Λύκειο Κέρκυρας

13. Ζερμιώτη Καλλιόπη από το Γενικό Λύκειο Λούρου

14. Ζώη Σοφία-Σπυριδούλα από τις Λυκειακές Τάξεις Μουσικού Γυμνασίου Ιωαννίνων

15. Ιωαννίδη Λυδία- Ελένη από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων «Δωδωναία Εκπαιδευτήρια»

16. Καλλιντέρης Νικόδημος από το Γενικό Λύκειο Κόνιτσας

17. Καλούδης Σωσίπατρος από το Γενικό Εσπερινό Λύκειο Ηγουμενίτσας

18. Καούρα Αθηνά από το 1ο Γενικό Λύκειο Λευκάδας

19. Καρακίτσιου Ιωάννα από τις Λυκειακές Τάξεις Γυμνασίου Ζίτσας

20. Καραλιόλιου Μαριάννα από το 2ο Γενικό Λύκειο Λευκάδας

21. Καρρά Χρυσούλα από το Γενικό Λύκειο Παραμυθιάς

22. Καψάλας Ιωάννης από το Γενικό Λύκειο Ανέζας

23. Κεϊκίδης Δημήτριος από τις Λυκειακές Τάξεις Γυμνασίου Παξών

24. Κλάγκου Ηλέκτρα από το Γενικό Λύκειο Άνω Καλεντίνης

25. Κολιάκης Σπυρίδων από το 1o Ημερήσιο Επαγγελματικό Λύκειο Ιωαννίνων

26. Κότση Ελένη από το 1ο Γενικό Λύκειο Κέρκυρας

27. Κουμπής Ανδρέας-Επαμεινώνδας από το 8ο Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων

28. Κουρή Ιωάννα από το Γενικό Εσπερινό Λύκειο Κέρκυρας

29. Κρανά Αναστασία από το «Μαρούλειο» Γενικό Λύκειο Κατσικά

30. Κωτσαντής Θεόδωρος από το 1ο Γενικό Λύκειο Πρέβεζας

31. Λάγκας-Νικολός Ορέστης από το Γενικό Λύκειο "Ζωσιμαίας Σχολής"

32. Λαμπροπούλου Αγλαΐα από το 4ο Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων

33. Μακρή Ελένη από το 5ο Γενικό Λύκειο Κέρκυρας

34. Μαργώνη Κωνσταντίνα από το 4ο Γενικό Λύκειο Άρτας

35. Μαστραπάς Γεώργιος από το 1ο Γενικό Λύκειο Άρτας

36. Μιχαλάκη Ελένη- Αικατερίνη από τις Λυκειακές Τάξεις Μουσικού Γυμνασίου Κέρκυρας

37. Μουρούζης Νικόλαος-Ευγένιος από το 2ο Γενικό Λύκειο Κέρκυρας

38. Μπαρέτα Ελένη από το Γενικό Λύκειο "Ζωσιμαίας Σχολής"

39. Μπασδέκη Δήμητρα από το Γενικό Λύκειο Καστελλάνων Μέσης

40. Μπέλλος Κωνσταντίνος από το 1o Ημερήσιο Επαγγελματικό Λύκειο Παραμυθιάς

41. Μπιστιώλη Ανδρομάχη από το Γενικό Λύκειο Μαργαριτίου

42. Μυριούνη Μαρίνα από το Γενικό Λύκειο Κομποτίου

43. Νάσιος Αναστάσιος από το 7ο Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων

44. Νικάκη Ελπίδα από τις Λυκειακές Τάξεις Γυμνασίου Πραμάντων

45. Νικολάου Μαρία από το 1o Ημερήσιο Επαγγελματικό Λύκειο Καναλακίου

46. Ντούσκας Γεώργιος από το Γενικό Λύκειο Καναλακίου

47. Πανδής Δημήτριος από το Γενικό Λύκειο Λευκίμμης

48. Παπαδοπούλου Νικολέττα από το Γενικό Λύκειο Καρυάς

49. Παπασπύρου Αναστασία από το Γενικό Λύκειο Θεσπρωτικού

50. Παππά Μελίνα από το 1ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας

51. Παππάς Δημήτριος από το 1ο Γενικό Λύκειο Φιλιππιάδας

52. Πατέρα Αιμιλία από το Γενικό Λύκειο Πάργας

53. Πεπόνης Ευστάθιος από το 3ο Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων «Επιφάνειος Σχολή»

54. Πύλης Κωνσταντίνος από το Γενικό Λύκειο Ελεούσας

55. Ρωμαίος Βασίλειος από το Γενικό Λύκειο Αγρού

56. Σαλαμούρα Παρασκευή από τις Λυκειακές Τάξεις Αγνάντων

57. Σαλβάνου Βασιλική από τις Λυκειακές Τάξεις Γυμνασίου Κασσιώπης

58. Σιώρη Μαρία από το 5ο Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων

59. Σπύρου Παρασκευή από το 2ο Γενικό Λύκειο Άρτας

60. Τάτση Αναστασία από το Γενικό Λύκειο Παναγιώτη Διασέλου

61. Τάτσης Γεράσιμος- Ελευθέριος από το Γενικό Λύκειο Φιλιατών

62. Τζαφέα Λουίζα από το Γενικό Λύκειο Μετσόβου

63. Τσιμπλοκούκος Αλέξιος από το Γενικό Λύκειο Βουργαρελίου

64. Τσουκαλάς Σπυρίδων από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο "Αλκίνοος"

65. Χαλιγιάννη Χριστίνα από το Γενικό Λύκειο Δολιανών

Πηγη : www.erevnanews.gr

PHP Σφάλμα [Warning]
Τελευταία ενημέρωση Πέμπτη, 14 Απρίλιος 2016
< Προηγούμενα Επόμενα >
Βράβευση αριστούχων μαθητών από την Ήπειρο - ΕΠΑΛ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ
Αρχική arrow Βράβευση αριστούχων μαθητών από την Ήπειρο

1ο Επαγγελματικό Λύκειο Καναλλακίου

epal1

Στο Καναλλάκι, του Δήμου Πάργας,  η Επαγγελματική Εκπαίδευση έχει τις ρίζες της πίσω στο 1985, όταν και ιδρύθηκε το Τεχνολογικό Λύκειο Καναλλακίου. Το 1999 έγινε η μετεγκατάσταση στο σημερινό κτιριακό συγκρότημα, όπου και λειτουργεί ως 1ο ΕΠΑΛ Καναλλακίου. Στους χώρους που το φιλοξενούν υπάρχει Βιβλιοθήκη, Αμφιθέατρο, Αίθουσα προβολών, Αίθουσα Η/Υ, Εργαστήρια για τις ειδικότητες και Αγρόκτημα. Στο προαύλιο του σχολείου υπάρχει εγκατεστημένο από το 2005, πρότυπο φωτοβολταϊκό σύστημα.

Το 1ο ΕΠΑΛ Καναλακίου οργανώνει κάθε χρόνο μια πλειάδα  εκπαιδευτικών δράσεων και προγραμμάτων στους τομείς του Πολιτισμού, της Αγωγής Υγείας και της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση των μαθητών, αλλά και της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας.

Πατήστε εδώ για να δείτε χάρτη της περιοχής και την τοποθεσία του σχολείου μας.




Εσωτερικός Κανονισμός Σχολείου

esot_kanon

Ημερολόγιο

Σάββατο
18
Μαΐου
2024
Καναλάκι
Ανατ.: 05.26
Δύση: 19.41
Σελήνη
10 ημερών
Παγκόσμια Ημέρα των Μουσείων
Σήμερα Γιορτάζουν
Δεν υπάρχει σήμερα κάποια γνωστή γιορτή
Ακολουθεί...
19/5
Πατρίκιος, Μαγδαληνή, Μάγδα, Μαριλένα, Κυριακή των Μυροφόρων

Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης

112

Φωτογραφία 2017

  • Δραστηριότητες
  • Δραστηριότητες
  • Δραστηριότητες
  • Δραστηριότητες
  • Δραστηριότητες
  • Δραστηριότητες
  • Δραστηριότητες
  • Δραστηριότητες
  • Δραστηριότητες
  • Δραστηριότητες
  • Δραστηριότητες
  • Δραστηριότητες
  • Δραστηριότητες
  • Δραστηριότητες
  • Δραστηριότητες
  • Δραστηριότητες
  • Δραστηριότητες
  • Δραστηριότητες
  • Δραστηριότητες
  • Δραστηριότητες
  • Δραστηριότητες
  • Δραστηριότητες
  • Δραστηριότητες
  • Δραστηριότητες
  • Δραστηριότητες
  • Δραστηριότητες
  • Δραστηριότητες
  • Δραστηριότητες
  • Δραστηριότητες
  • Δραστηριότητες
  • Δραστηριότητες
  • Δραστηριότητες

Αριθμομηχανή

Online χρήστες

Έχουμε 13 επισκέπτες σε σύνδεση
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2024 Elxis.org. All rights reserved.